Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011
Βουβάλι κοκκινιστό με θυμάρι και ταλιατέλες απο τις Σέρρες με αγάπη!
Βουβάλι κοκκινιστό με θυμάρι και ταλιατέλες
* Μοσχαράκι με φρέσκα μπιζέλια
* Μπαρμπούνια με κρασί και σάλτσα
Υλικά για 4 άτομα
1 kg βουβαλίσιο μπούτι
500 gr ταλιατέλες 250 gr
κόκκινο κρασί 100 gr βούτυρο
750 gr ντομάτα κομμένη
5 καρότα 150 gr
κρεμμύδι
4 σκελίδες σκόρδο
40 gr μαϊντανό
25 gr θυμάρι , αλάτι, πιπέρι Μαδαγασκάρης
Εκτέλεση
Κόβουμε το κρέας σε ομοιόμορφα κομματάκια.
Μαρινάρουμε το κρέας με το θυμάρι και το κόκκινο κρασί και το αφήνουμε για μια ώρα μαριναρισμένο. Κόβουμε τα κρεμμύδια, τα καρότα, το σκόρδο και τη ντομάτα σε κύβους. Τα σοτάρουμε σε βούτυρο για περίπου 10 λεπτά. Προσθέτουμε το μαριναρισμένο κρέας με το κρασί, κατόπιν προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι ανάλογα με τη προτίμησή μας. Επίσης προσθέτουμε 50 gr ελαιόλαδο και περίπου 1,5l νερό.
Το αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να ψηθεί το κρέας και να δέσει η σάλτσα. Ετοιμάζουμε και τις ταλιατέλες και τις σερβίρουμε με το κρέας μας.
Ευ ζην
Σύγχρονη Ελληνική Κουζίνα
Μεραρχίας 119 Σέρρες
Τηλ. 23210 85795
e-mail.: euzinserres@yahoo.gr
by Angie Nomikou
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου