Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Η Πέμη τέντωσε το 24ωρο

Η Πέμη τέντωσε το 24ωρο, της Σεμίνας Διγενή!


El Convento Del Arte, ΚΘΒΕ, Πέμη Ζούνη
Ήξερα ότι η Πέμη Ζούνη αναπνέει για να δημιουργεί, αλλά αυτό που της συμβαίνει, στην παρούσα φάση, είναι άνω ποταμών!

Της τηλεφωνείς, κοντά στα μεσάνυχτα. Ακούς αυτή τη μαγική χροιά, που ό,τι και να σπηκάρει, θα σε πείσει πως είναι τόσο γοητευτικό, όσο κι η ίδια. «Τι κάνεις;», τη ρωτάς. Για το επόμενο τέταρτο, η απάντησή της δεν έχει τελειώσει. Θα μεταφέρω ό,τι συγκράτησα.

Είναι χαρούμενη:
1. γιατί στις 22/10 κάνει πρεμιέρα στο αθηναϊκό Faust, η ενδιαφέρουσα σκηνοθετική της δουλειά, το έργο του Μάρτιν Μακ Ντόνα «Μοναξιά στην άγρια δύση», με μουσική του Theodore και 4 καλούς πρωταγωνιστές.
2. Γιατί συνεχίζεται, για δεύτερη σεζόν, η επιτυχημένη παράσταση «Η αρρώστια της νιότης» που σκηνοθέτησε για το Κ.Θ.Β.Ε.
3.Τις Δευτέρες χορεύει τάνγκο, τα Σάββατα παρακολουθεί εναλλακτικό τσίρκο και από Τετάρτη έως Παρασκευή παίρνει δυνάμεις τρώγοντας καλά, από τα χεράκια του σεφ Ντουνέτα.. Όλα αυτά στο στέκι της, «Εl Convento Del Arte».
4. To Δεκέμβρη έχει πρεμιέρα στο Studio Μαυρομιχάλη, το «Σκάσε και φίλα με» της Ε. Κόκκαλη, το οποίο -βεβαίως- σκηνοθετεί.
5.Τον Φεβρουάριο παίρνει σκυτάλη από τη Φιλαρέτη Κομνηνού, στο «Ποιος τη ζωή μου...» που θα επαναληφθεί στο Badminton. Στον ελεύθερο χρόνο της συζητάει για επόμενα σχέδια!


Το έκλεισα ζαλισμένη και μόνο με τη σκέψη όλων αυτών. Ο ενθουσιασμός της μοιάζει με κοριτσιού, που μόλις αποφοίτησε  από τη σχολή. Ο παραστατικός της, όμως, ήχος με έκανε να αποτυπώσω τα πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου