Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Ένα Ιταλικό στέκι στο Χαλάνδρι

Italian Place…το ιταλικό στέκι της πλατείας Χαλανδρίου


logo italian place
Το εστιατόριο Italian Place είναι το ιταλικό στέκι της πλατείας Χαλανδρίου. Από το 2002 βρίσκεται στη κεντρική πλατεία του πιο πολυσύχναστου προαστίου των Βορείων προαστίων.
Ξεκίνησε από τον Πέτρο Σφηκάκη ως The Place. Η αγάπη μας για την Ιταλική κουλτούρα και φαγητό μας έκανε να επαναπροσδιορίσουμε το Τhe Place και να το μετονομάσουμε σεItalian Place με νέα φιλοσοφία και πλούσια αυθεντική ιταλική κουζίνα.
pitsa
Η έξοδος για φαγητό μεσημέρι ή βράδυ σε trattoria ή ένα cicchetti bar είναι τρόπος ζωής για τους Ιταλούς. Στο Italian Place απολαμβάνει κανείς ποικιλία μεζέδων σε μικρά πιάτα είτε ως ορεκτικά είτε ως κυρίως γεύμα, συνοδευόμενα από ένα ποτήρι κρασί , μπύρα ή grappa.
sfinakia.jpg1
Δύο άνετοι και φιλικοί χώροι εσωτερικά και ένα μεγάλο μέρος της πλατείας με τραπέζια για τις ζεστές μέρες δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες μας να απολαύσουν από νωρίς το πρωί καφέ αργότερα φαγητό και δροσερά cocktails το βράδυ. Ο επάνω χώρος μπορεί να φιλοξενήσει έως και 100 άτομα για φαγητό ή 200 άτομα για πάρτι και finger food.
rizoto me garides
Για την επικοινωνίας σας
Site : www.theplace.gr
Mail : info@theplace.gr
Τηλέφωνο κρατήσεων : 210 68 56 282

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου