Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Μόνος στην κουζίνα της Ντίνας Νικολάου



Μόνος στην κουζίνα με… πολλούς εκλεκτούς καλεσμένους
ΠΑΝΕΛ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Παρουσίαση βιβλίου από την Ντίνα Νικολάου και τις εκδόσεις «Μίνωας»
Το πολυαναμενόμενο βιβλίο της Ντίνας Νικολάου (εκδόσεις «Μίνωας») παρουσιάστηκε από τη διακεκριμένη chef την Τρίτη 17 Μαρτίου σε μια λαμπερή εκδήλωση γεμάτη συγκίνηση, γεύσεις και μουσική στον πολυχώρο «Ιανός».
Φτιαγμένο με το μεράκι και τις γνώσεις της chef, το βιβλίο είναι ένας οδηγός γαστρονομίας με έξυπνα tipsκαι νόστιμες, οικονομικές λύσεις, πολύτιμο σε φοιτητές, εργένηδες και γενικά σε όσους μαγειρεύουν… μόνοι στο σπίτι.
Το βιβλίο προλόγισαν ο γνωστός δημοσιογράφος Βαγγέλης Περρής, ο κριτικός γεύσεων Δημήτρης Αντωνόπουλος και ο επιχειρηματίας και σύμβουλος γαστρονομίας Χρήστος Σοκόλης.
Tο πάνελ της εκδήλωσης τίμησε με την παρουσία της η κ. Ινώ Κωνσταντοπούλου από τον Σύλλογο«Όραμα Ελπίδας» η οποία μίλησε για το έργο του συλλόγου, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την κ. Νικολάου για την απόφασή της να δωρήσει όλα τα πνευματικά δικαιώματα του βιβλίου υπέρ της ενίσχυσης του συλλόγου – μία πράξη αγάπης που δίνει ιδιαίτερη αξία στην έκδοση!
Ιδιαίτερα συγκινημένη, η Ντίνα Νικολάου ευχαρίστησε τον εκδότη της κ. Γιάννη Κωνστανταρόπουλο των εκδόσεων «Μίνωας» και τα παιδιά της, Γιώργο και Στέλιο«πηγή έμπνευσής της γι’ αυτό το βιβλίο», όπως ανέφερε η ίδια.
ΠΕΡΡΗΣ - ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Βαγγέλης Περρής & Ντίνα Νικολάου 
 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΕΛΤΙΝΙΤΗΣ & ΚΩΣΤΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ
Παναγιώτης Μπελντζινίτης & Κώστας Γρηγοριάδης
 
Η ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΜΑΛΑΚΗ & ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ
Η Ντίνα Νικολάου ανάμεσα στο ζεύγος Ηλία Μαμαλάκη 
 
ΑΚΗΣ ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗΣ & ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Άρης Πετρετζίκης & Ντίνα Νικολάου 
 
ΚΑΛΛΙΔΗΣ - ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Βασίλης Καλλίδης & Ντίνα ΝΙκολάου 
 
Πολλοί και εκλεκτοί ήταν αυτοί που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ντίνα ΝικολάουΗλίας Μαμαλάκης, Άκης Πετρετζίκης, Θανάσης Σκούρας, Ανδρέας Λαγός, Βασίλης Καλίδης, Δημήτρης Κατριβέσης, Ηλίας Σκουλάς, Δημήτρης Αϊδίνης, Αλέξανδρος Παπανδρέου, ο ζαχαροπλάστης Χρήστος Βεργάδος, οι δημοσιογράφοι Νίκη Μηταρέα, Ιωάννα Σταμούλη, Κική Τριανταφύλλη, Νανά Δαρειώτη, Ηλίας Φουντούλης, Τεριάννα Παππά, Βασίλης Νάτσιος, οι παραγωγοί Νίκος Στεφάνου, Γιώργος Βένιος, Στέλιος Καλιανιώτης, Πάνος Παπαδόπουλος, ο Στέλιος Μπρατσόλης, ο Κωνσταντίνος Μίχος, η Λούλη Κουμαριανού, ο Θανάσης Πάτρας, η Βασιλική και η Ευαγγελία Παλυβού, ο φωτογράφος Παναγιώτης Μπελτζινίτης, ο διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης, η Κατερίνα Θεοδωροπούλου, η Τζένη Ψωμά, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδη, η οινοχόος Μαρία Κατσούλη.
 
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Στέλιος & Γιώργος Γρηγοριάδης, Κατερίνα & Ντίνα Νικολάου & ο Κώστας Γρηγοριάδης
 
Στην παρουσίαση έδωσε το «παρόν» όλη η οικογένεια της chef: ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Γρηγοριάδης, οι γιοί της Γιώργος και Στέλιος, οι αδελφές της Μαρία και Γωγώ και η μητέρα της Κατερίνα.
ΓΩΓΩ & ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Γωγώ & Ντίνα Νικολάου 
Την εκδήλωση έντυσαν μουσικά οι Alegros & Fotini και… γαστρονομικά η Ευβοϊκή Ζύμη, τα Αλλαντικά Στρεμμένος, τα παραδοσιακά προϊόντα Χρυσάφη και τα Ζαχαροπλαστεία Fresh που κέρασαν τους παρευρισκόμενους με τις διαλεχτές νοστιμιές τους, ενώ το Οινοποιείο Παλυβού προσέφερε άφθονο κρασί.
 
Περισσότερες συνταγές της Ντίνας Νικολάου θα βρείτε στο site της www.dinanikolaou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου