Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Οι πιο στυλάτες πετσέτες παραλίας!

Love me, tease me, Summer me! Οι πιο στυλάτες πετσέτες παραλίας!
Οι στυλάτες πετσέτες παραλίας «Summer me!», αφήνουν το ίχνος τους πάνω στην άμμο με σχέδια εμπνευσμένα  από την μόδα, την ιστορία, την τέχνη, το ντιζάιν, το καλοκαίρι και την θάλασσα. Σχεδιάζονται και ράβονται στην Ελλάδα με πετσέτα 500 γραμ. από κορυφαίο ελληνικό βαμβάκι ανώτερης ποιότητας. Χαρίζουν μια αίσθηση  εξαιρετικής απαλότητας όταν αγγίζουν το σώμα, και με τα πρωτότυπα σχέδιά τους φέρνουν τη μόδα στην παραλία και μας προσκαλούν να χαλαρώσουμε και να αφεθούμε στην αναζωογονητική αύρα του ήλιου και της θάλασσας. Είναι ένα εξαιρετικά χρηστικό αξεσουάρ που ντύνει με στυλ τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Οι πετσέτες παραλίας «Summer me!», κυκλοφορούν σε 6 διαφορετικές κολεξιόν και σε 16 εντυπωσιακά σχέδια. Συμπληρώνονται  με 3 multi clutch(σειράTribal Chic) από κερωμένο αφρικάνικο ύφασμα και αδιάβροχη εσωτερική επένδυση, σούπερ πολύ-χρηστικά( μπορείς να βάλεις μέσα το βρεγμένο μαγιό σου, τα αντηλιακά αλλά κρατιούνται άνετα και ως clutch για τη βραδινή βόλτα στο νησί).
Θα τις δείτε και θα αγοράσετε τα αγαπημένα σας σχέδια στο e-shop: 
www.summer-me.com,  info@summer-me.com 
και στη σελίδα του  Summer Me στο Facebook

COLLECTIONS
Diagonal Από την περίφημη λεωφόρο Diagonal της Βαρκελώνης μέχρι την διαγώνιο ιδέα του αρχιτέκτονα  Le Corbusier  και τον τρόπο που ζωγραφίζουν   ο Picasso  η ο Leonardo Da Vinci, και φυσικά τα πανιά των ιστιοφόρων που διασχίζουν τη Μεσόγειο, η διαγώνιος εκφράζει τον δυναμισμό και την ορμή. Είναι το αόρατο νήμα, που διαχωρίζει δύο διαφορετικά αλλά συμπληρωματικά σχέδια στην κολεξιόν «Summer me!»/ Diagonal, και την ίδια στιγμή τα ενώνει σ ένα μοναδικό, εντυπωσιακό εφέ. 
Διαστάσεις: 95 εκατ. x 180 εκατ.
Aegean waves (μπλε)
Εμπνευσμένη από το μοναδικό απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, η “Aegean Waves” είναι το απόλυτο καλοκαιρινό αξεσουάρ.
Riviera (γκρι)
Αυτό το εντυπωσιακό σχέδιο με τις βαθυκόκκινες ρίγες μας ταξιδεύει στις κοσμοπολίτικες πλαζ της Cote d Azur και στα διάσημα θέρετρα της Βρετάνης.
SpicyΑυτά τα  ασυνήθιστα σχέδια πετσέτας, καρυκευμένα με ζωηρά υφάσματα  εκφράζουν έναν Πικάντικο Καινούργιο Κόσμο στυλάτων διακοπών. Κατ ευθείαν από τα σόου της Μόδας., οι “Spicy” εκφράζουν ένα νέο κύμα θαλασσινής ευζωίας.
Διαστάσεις: 95 εκατ. x 180 εκατ.
Breeze (μπλε)
Το ύφασμά της σ ένα μοντέρνο αφαιρετικό ψαροκόκαλο,  δίνει αύρα δυναμικής αντρικής μόδας.
Catwalk (γκρι)
Τα πουά κάνουν θραύση φέτος στις επιδείξεις μόδας διαγράφοντας μια από τις πιο δυνατές τάσεις του 2015.
Fireworks (μωβ)
Πράσινο, κίτρινο, μωβ, γαλανό, πορτοκαλί… Έκρηξη χρωμάτων λαχουριών σ ένα στυλάτο μωσαϊκό  λαχουριών!
Always The SunΈνας  μυθικός τόπος διακοπών, ένα ιπτάμενο χαλί που ξαπλώνεις πάνω του και ανεβαίνει αμέσως η διάθεσή σου; Όπως και να το δεις , με τον απόηχο του ομώνυμου κλασσικού πλέον χιτ των Stranglers στ αυτιά μας, αυτή η εκπληκτικήστρογγυλή βελουτέ πετσέτα με κρόσσια κάνει τη διαφορά! Μόνος/η ή αγκαλιασμένος/η με το ταίρι σου πάνω στην βελούδινη επιφάνειά τους, αφήνεσαι να σε χαϊδεύει και να σε μαυρίζει ο ήλιος. Η κολεξιόν «SUMMER ME!»/ ALWAYS THE SUN βγαίνει σε δύο υπέροχα σέξυ χρώματα: εκτυφλωτικά γαλανό και πολύ βαθύ μωβ.
Διάμετρος: 150 εκατ.
SantoriniΠροκλητικό, λαμπερό, κοσμοπολίτικο, ολοζώντανο μπλε που μυρίζει Αιγαίο και σε μαγνητίζει.
SyrahΣικάτη, μυστηριώδης, αισθησιακή σ ένα βαθύ μωβ που σε καταπλήσσει. Όπως ένα ποτήρι πιπεράτο κρασί Syrah …
Sailing (μωβ)Απολαμβάνοντας τη δροσιά των κυμάτων, τον αφρό τους και τις χάρες της θάλασσας.
Ιανός Σαν τον αρχαίο θεό των Ρωμαίων με τα δύο πρόσωπα, οι μοναδικές παιχνιδιάρικες πετσέτες της κολεξιόν «SUMMER ME!»/ ΙΑΝΟΣ χαρίζουν με μια απλή κίνηση δύο διαφορετικές εντυπωσιακές όψεις για να στρώσεις στην παραλία και την πισίνα. Θα μετατρέψουν σε  γκαλερί  την μέρα σου στη θάλασσα. Από την μια σούπερ απαλή πετσέτα σε σκούρο γκρι, βαθύ μπλε και μωβ, και από την άλλη φανταστικά βαμβακερά υφάσματα σε εκπληκτικά σχέδια που θα τα  ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά!
Διαστάσεις : 95εκατ.x 145εκατ.
Safari (Limited Edition)
Απίστευτα σέξυ αυτός ο ακαταμάχητος συνδυασμός από διαφορετικά animal print, σε κατακτά από την πρώτη ματιά.
Animal InstinctΔυνατό αλλά και φινετσάτο animal print που σ εξιτάρει με το που θα ξαπλώσεις πάνω του.
Wallpaper Θα μπορούσε να είναι εξώφυλλο περιοδικού, αρμονικό και ασυνήθιστο αυτό το σχέδιο μοιάζει με πίνακα αλλά και με ντηζαινάτη ταπετσαρία.
Ibiza (γκρι)Κοσμοπολίτικο ethnic chic σε μια πετσέτα με κλάση και φινέτσα.
«Van Gogh»Λαμπερό  και ακτινοβόλο, αυτό το σχέδιο εκπέμπει έντονη ενέργεια, θυμίζοντας τα «Ηλιοτρόπια» του Βαν Γκογκ .
Sea GardenΠανέμορφα λαχούρια, σαν εξωτικά  υδρόβια πλάσματα σε ψυχεδελικό ενυδρείο.
Χρυσή Τομή Από τα γλυπτά του Φειδία στον Παρθενώνα και το σύμβολο του Πυθαγόρα μέχρι  πίνακες του Salvador Dali και τη μουσική του Debussy, η Θεϊκή Αναλογία όπως αλλοιώς λέγεται η αναλογία της Χρυσής Τομής,  δίνει το ρυθμό της αισθητικής απόλαυσης ακόμη και στον τρόπο που βγαίνουν τα κλαδιά και οι φλέβες των φύλλων στη φύση! Αυτόν τον Χρυσό Αριθμό που ονομάζεται  Φ από το όνομα του Φειδία, και ισούται με 1.618, θα τον βρείτε αν διαιρέσετε το μήκος του υφάσματος διά το μήκος της πετσέτας που φαίνεται.
Διαστάσεις: 95 εκατ. x 180 εκατ.
PlayfulΑπό τα cupcakes… στα ελεφαντάκια ,αυτές οι πανέμορφες πετσέτες για τα παιδιά συνδυάζουν φινέτσα και παιχνιδιάρικο πνεύμα.
Διαστάσεις: 95cm x 120cm
Happy elephants Ταιριαστές χρωματικές εναλλαγές σε navy blue και κίτρινο, με το χαρούμενο μοτίβο των ελεφάντων να την στολίζει.
New York cupcakesΝα σκουπιστείς, να ξαπλώσεις πάνω τους ή …απλά να τα δαγκώσεις! Το αγαπημένο μας γλύκισμα  ράβεται πάνω σε λαχταριστή μωβ πετσέτα.
TRIBAL CHIC
Multi clutch από πανέμορφα κερωμένα αφρικάνικα υφάσματα σε εντυπωσιακά σχέδια και αδιάβροχη εσωτερική επένδυση. Ολοζώντανα χρώματα, ζωηρά έθνικ σχέδια γι αυτά τα  σούπερ πολύ-χρηστικά αξεσουάρ ( μπορείς να βάλεις μέσα το βρεγμένο μαγιό σου, τα αντηλιακά αλλά κρατιούνται άνετα και ως clutch για τη βραδινή βόλτα στο νησί). Θα τα βρείτε σε 3 διαφορετικά σχέδια:
• Tangiers (γαλάζιο-ροζ-μωβ)
• Zanzibar (γήινο lime-πορτοκαλί-μπλε)
• Kenya (πορτοκαλί-κίτρινο-μωβ)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου