Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Έλληνες Δημιουργοί & Ελληνικές πατέντες





Σας παρουσιάζουμε 2 καινοτόμες ελληνικές εταιρείες με έξυπνες ιδέες & πολλά βραβεία στο ενεργητικό τους.

Συζητώντας με τον Μάνο Πέπη ιδρυτή της Creative Ideas Marketing & Web μιας ελληνικής εταιρείας με βραβεία από το ξεκίνημα της.
Ο Μάνος Πέπης δραστηριοποιείτε από το 2010 στο χώρο της πληροφορικής.
Πριν να δημιουργήσει τη δική του εταιρεία  πέρασε από άλλες μεγάλες εταιρίες του χώρου όπου ασχολήθηκε σαν μηχανικός ποιοτικού ελέγχου σε προϊόντα της Microsoft, σαν Junior & Senior Developer.
Είναι μέτοχος στην Creative Ideas Marketing & Web εταιρεία στο χώρο του online marketing και στην κατασκευή e-shop και web site, καθώς και στην Innovative Ideas η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του mobile developmentIoT και Μ2Μ.
Μας λέει ο κύριος Πέπης ο στόχος της εταιρείας βλέποντας τις ανάγκες της παγκόσμιας αγορά είναι να πάμε τον πελάτη μας ένα βήμα παρά κάτω (μέσα από την τεχνογνωσία και την εμπειρία της ομάδας μας), έτσι ώστε να επιτευχθεί η τελική ανάπτυξη του brand name (awareness, image, credibility κλπ).
Creative Ideas δραστηριοποιείται από το 2013, με συνεχόμενη ανάπτυξη στο χώρο και με μεγάλους πελάτες όπως: WINDISS,AEGEAN AIRLINES, Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κ.α.
Έχουμε δημιουργήσει βραβευμένα έργα όπως το CyberKid για λογαριασμό της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (σε συνεργασία με τηνWIND), όπου έχει κερδίσει 3 χρυσά βραβεία (περισσότερες πληροφορίες στο www.cyberkid.gr), τον Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας 2013 της WIND (περισσότερες πληροφορίες στο www.windsr2013.gr) καθώς και το Intranet & Dealer Portal της Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε. (Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. είναι η επίσημη αποκλειστική διανομέας της YAMAHA MOTOR Co. Ltd. σε Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία και της PORSCHE AG στην Ελλάδα).
Περισσότερες πληροφορίες για την Creative Ideas μπορείτε να βρείτε εδώ:

Innovative-Ideas, δραστηριοποιείται μόλις, από το 2015 στον χώρο του Mobile DevelopmentIoT και Μ2Μ όπου σχεδιάζει και υλοποιεί καινοτόμες λύσεις για την Ελληνική καθώς και την Παγκόσμια αγορά.
Περισσότερες πληροφορίες για την Innovative Ideas μπορείτε να βρείτε εδώ: www.innovative-ideas.biz
Το πρώτο προϊόν με το οποίο έχουμε ξεκινήσει την πορεία μας αρχικά στην Ελληνική αγορά είναι το Tap ‘n’ Order (www.tapnorder.com). Το Tap ‘n’ Order είναι μία πρωτοπόρα εφαρμογή για Smart Phones και Tablet όπου εστιάζεται και δραστηριοποιείται στη διευκόλυνση της εκάστοτε παραγγελιοληψίας καθώς και στην βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στους χώρους μαζικής εστίασης και ξενοδοχείων (HO.RE.CA). Με δυό λόγια δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να παραγγείλουν προς τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις τα είδη που επιθυμούν μέσω του ηλεκτρονικού καταλόγου που τους παρέχετε μέσα από την εφαρμογή.
Το Tap ‘n’ Order είναι πρωτοπόρο για την Ελληνική αλλά και την παγκόσμια αγορά καθώς:
-          Μειώνει το χρόνο παράδοσης μιας παραγγελίας
-          Προσφέρεται Δωρεάν για το τελικό χρήστη
-          Εύχρηστο και ευχάριστο στη χρήστη
-          Μειώνει το ποσοστό και τη συχνότητα παραπόνων του πελάτη
-          Είναι άμεσα συνδεδεμένο με τα μέσα μαζικής δικτύωσης
-          Βελτιώνει το χρόνο ανταπόκρισης στις ανάγκες του πελάτη
-          Είναι συμβατό με iOS και Android
-          Προσφέρει ανώτατο επίπεδο ποιότητας εξυπηρέτησης
-          Προσφέρει  προσωποποιημένη εμπειρία στους χρήστες
-          Βελτιώνει τις υπηρεσίες των καταστημάτων καθώς γνωρίζουν τους πελάτες τους και τις συνήθειες τους.
Περισσότερες πληροφορίες για το Tap ‘n’ Order μπορείτε να βρείτε εδώ: www.tapnorder.com


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου